Здравейте колеги, пиша ви относно смяна на предна главина. Относно проблема : Преди известно време колата започна да вие отпред отдясно... след като я повдигнахме на крик и завъртяхме колелото се оказа, че лагер е заминал... Изчетох темите за главините на скъпоценните ни коли и стигнах до извода, че е по-добре да си купя нова главина вместо да избивам и набивам лагер в старата... Дотук добре взех си аз главината която с голяма отстъпка ми излезе 140лв. и реших да я слагам... И оттук започнаха мъките... Свалихме гумата ( оказа се, че протектора го няма) и под протектора стои големия болт (36ти размер)... отидох взех този прословут размер за гедорето и после изненадааа...
1.Флошката / Камъка почти неможе да влезе в улея и съответно не захваща хубаво целия болт...
2.Когато я набиеме с чука да влезе и започнеме да напъваме с тръба 1метър всичко друго се чупи без болта да мръдне...
Та въпроса ми е следния : Има ли нещо специфично което аз да не знам и затова да не се получава работата ? Цял ден се мъчиме и въпросния болт (който дори не ми трябва после защото в комплекта с новата главина си имам) дори не е мръднал с 1мм
Навсякъде чета, че било работа за 1 час и нямало нищо сложно, ама май не е така
Сменял съм амортесьори,тампони,биалетки е никъде такъв зор не видях както сега с тази главина 
Моля кой с каквото може да помага
Благодаря !
1.Флошката / Камъка почти неможе да влезе в улея и съответно не захваща хубаво целия болт...
2.Когато я набиеме с чука да влезе и започнеме да напъваме с тръба 1метър всичко друго се чупи без болта да мръдне...
Та въпроса ми е следния : Има ли нещо специфично което аз да не знам и затова да не се получава работата ? Цял ден се мъчиме и въпросния болт (който дори не ми трябва после защото в комплекта с новата главина си имам) дори не е мръднал с 1мм

Моля кой с каквото може да помага

Благодаря !
Comment